20onévesek workshopja

Hallottál már a kapunyitási pánikról? 

Rossz hírünk van. Ha a húszas éveidben jársz, szinte biztos, hogy így vagy úgy, de te is áldozatául estél. 

A kapunyitási pánik a mai fiatalok népbetegsége, szorongása a túl sok lehetőségtől, a megfelelési kényszertől és a jövőtől. A modern kori krízis a pályaválasztástól kezdve a párkeresésen át egészen a mentális egészségünkig mindenre kihat, így képes beárnyékolni a húszas éveink jelentős részét.  

Ki ment meg minket, kérdőjelek között kínlódó fiatalokat? 

Földhöz ragadt nagyszüleink? Elvarázsolt szüleink? Szigorú tanáraink? Vaskalapos főnökeink? Esetleg a közhelyeket megosztó idézetes portálok? Aligha. Valójában csak egymáson segíthetünk, hiszen generációnkat és annak problémáit MI ismerjük a legjobban. A legtapasztaltabb huszonévesek ma bizony MI vagyunk!

Pontosan ezért kidolgoztunk egy olyan workshopsorozatot, ahol kiscsoportokban egymást meghallgatva, egymást segítve, egymásra támaszkodva megpróbáljuk megérteni, mi, hogyan és mégis mi a fészkes fenéért zajlik bennünk. 

A csoport lehetőséget biztosít, hogy egy biztonságos és elfogadó közegben, kreatív és elgondolkodtató gyakorlatok kíséretében beszéljük át korunk meghatározó, érzékeny és nehéz problémáit, miközben új ismeretségeket is kötünk és egy szuper közösséggé kovácsolódunk.

A 20on.hu-val közös munkánk eredménye lett a workshopsorozat, melyről az alábbi linken olvashatsz bővebben: https://20on.hu/20on-workshop/